Sport

Islanda – România, baraj pentru calificare la Euro 2020. Mario Camora, titular din primul minut

Islanda – România se joacă astăzi, joi 8 octombrie, de la ora 21:45, în barajul de calificare pentru Euro 2020.

Islanda – România se joacă în condiții speciale din cauza pandemiei de coronavirus, iar „tricolorii” sunt obligați să câștige pentru a spera la calificarea la turneul final de anul viitor. Barajul cu Islanda a fost mutat din martie în august și amânat ulterior pentru luna octombrie din cauza pandemiei de CoVid-19. Dacă România învinge Islanda, acest lucru nu asigură calificarea la turneul final, deoarece mai trebuie să joace un meci cu Bulgaria sau Ungaria pe 12 noiembrie.

Islanda – România, debut pentru Mario Camora

Căpitanul celor de la CFR Cluj este dat ca titular de toate publicațiile sportive din țară. Fotbalistul născut în Portugalia a obținut cetățenia română și este gata să debuteze pentru echipa națională. Rădoi a avut o săptămână dificilă după ce Vlad Chiricheș și Ionuț Nedelcearu s-au accidentat și a fost nevoie de aducerea lui Cristi Manea de la CFR Cluj și Mihai Bălașa de la Universitatea Craiova. Selecționerul României nu a dorit să îl convoace nici pe Denis Man de la FCSB, deoarece atacantul a fost infectat cu Covid-19 și a lipsit 10 zile de pe gazon.

Islada – România baraj Euro 2020. Echipa probabilă a României

Mirel Rădoi a conturat deja un prim 11 înaintea jocului cu Islanda și a pregătit câteva surprize. Tânărul selecționer va miza pe cartea atacului la Reykjaviv și va începe într-un sistem 4-3-3

Tătărușanu–Burcă, Grigore, Toșca, Camora–Marin, Crețu, Stanciu–Alibec, Pușcaș, Maxim.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.