Social

Crucea Roșie donează echipamente de protecție și dezinfectanți Spitalului municipal Blaj

Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba a donat Spitalului municipal Blaj, în calitate de spital suport CoVid-19, o cantitate însemnată de materiale în valoare de 51.054 lei, destinate desfășurării în condiții optime a activității medicale, informează instituția donatoare.

Materialele au constat în măști FFP2, FFP3, 3PLY, mănuși, combinezoane, viziere, dezinfectanți de mâini și suprafețe, precum și alte produse, toate având menirea de a fi utilizate în activitatea personalului medico-sanitar și auxiliar sanitar, implicat în triajul, diagnosticarea, tratarea și îngrijirea pacienților infectați cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

„Totodată, având în vedere situația curentă și răspândirea vertiginoasă a virusului la nivelul județului nostru, în calitate de organizație umanitară cu expertiză în prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor, recomandăm tuturor locuitorilor județului Alba multă prudență, curaj și responsabilitate în desfășurarea activităților curente. Prevenția în acest context, adoptată la nivel individual prin luarea măsurilor de siguranță recomandate, este un act de responsabilitate civică”, se arată în informarea făcută de Crucea Roșie Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.