Mozaic

Polițist mușcat de braț de un fost deținut infectat cu HIV. Bărbatul a fost prins în tren, fără mască și bilet

Un polițist a fost mușcat de braț, duminică, de un bărbat recent eliberat din penitenciar care a fost depistat în tren fără mască și fără bilet.

Un polițist a fost mușcat de braț de un bărbat, iar în urma verificărilor s-a constatat că persoana respectivă este infectată cu virusul HIV.

„În cursul zilei de astăzi (duminică – nota red.), polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în apropierea stației CF Medgidia, au fost solicitați de șeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet. Persoana în cauză, la vederea polițiștilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să își decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliție TF Medgidia”, a transmis IPJ Constanța.

La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent cu polițiștii, fiind imobilizat.

„În momentul în care a fost încătușat, în jurul orei 15,00, bărbatul a încercat să îi lovească pe polițiști, reușind să îl muște pe unul dintre ei de antebrațul stâng, partea superioară”, a precizat IPJ Constanța.

Conform sursei citate, în urma verificărilor efectuate a reieșit că agresorul a fost eliberat din Penitenciarul Poarta Albă, în ziua în curs. Totodată, s-a stabilit și faptul că acesta este infectat cu virusul HIV.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit. Bărbatul se află la sediul Postului de Poliție TF Medgidia, urmând a fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

IPJ a mai informat că pentru polițistul mușcat nu a fost necesară acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.