Administrație

Primarul din Sebeș a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Dorin Nistor împreună cu șeful său de partid, premierul Ludovic Orban

Primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor, a anunțat, marți seara, că a fost depistat cu CoVid-19.

„În seara asta, aș vrea să vă informez că este pozitiv și testul meu pentru noul virus CoVid-19. Cu toată responsabilitatea, am luat toate măsurile care se recomandă în acest caz și vă îndemn să nu lăsați garda jos, să vă îngrijiți sănătatea”, a postat Dorin Nistor pe pagina sa de Facebook.

Primarul a adăugat că, în ceea ce îi privește pe angajații Primăriei testați anterior cu CoVid-19, aceștia au o stare de sănătate îmbunătățită.

„Toți colegii din primărie au o stare de sănătate îmbunătățită, iar eu am primit toate îngrijirile medicale necesare”, a menționat Dorin Nistor.

Primul caz de infectare cu noul coronavirus a fost depistat la Primăria Sebeș în urmă cu două săptămâni și jumătate. La câteva zile, au fost anunțate alte nouă cazuri pozitive. Un alt focar activ este în Sebeș la o fabrică din domeniul confecțiilor.

Tot marți, primarul ales al orașului Abrud, Cristian Albu, a anunțat pe o rețea de socializare că a intrat în autoizolare împreună cu familia, după ce soția sa a fost testată pozitiv.

„Vom respecta în totalitate protocolul impus și ancheta epidemiologică. Data pentru validarea mandatului de primar nu a fost încă stabilită, dar dacă va fi stabilită în cele 14 zile în care voi fi în izolare, vom respecta întocmai normele legale care prevăd astfel de situații”, a postat Cristian Albu pe Facebook.

În Alba erau active marți aproape 1.200 de cazuri, incidența pe județ fiind de 2,53.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.