Administrație

Numărul participanților la căsătoriile civile și înmormântări, limitat la cel mult 20 în Aiud

Numărul maximum de persoane care pot participa la oficierea căsătoriilor civile, precum și la înmormântări a fost limitat în municipiul Aiud la 20, potrivit unei hotărâri adoptate, vineri, de Comitetul Local pentru Situații de Urgență (CLSU).

„Numărul maximum de persoane care pot participa la evenimente, altele decât cele reglementate prin lege, pentru următoarele 14 zile, este de: la oficierea căsătoriilor civile pot participa maximum 10 persoane, în spațiul special amenajat din interiorul Primăriei municipiului Aiud (Sala de Căsătorii) și maximum 20 de persoane în orice spațiu deschis; la oficierea înmormântărilor pot participa maximum 20 persoane”, se arată în hotărâre.

CLSU Aiud a mai decis suspendarea pentru 14 zile a activității pieței de comercianți ambulanți, care se desfășura în mod tradițional în ziua de joi.

„Activitatea Pieței Agroalimentare “Dr. Constantin Hagea” își va desfășura activitatea în program normal, cu un circuit special organizat de către Biroul Administrația Pieței astfel încât să se reducă aglomerarea și să fie respectate măsurile de distanțare fizică atât pentru cumpărători, cât și pentru comercianți”, au mai decis membrii CLSU.

În Aiud, în ultimele două săptămâni au fost depistate 166 de cazuri de CoVid-19, incidența fiind de 6,49, cea mai ridicată în mediul urban în județul Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.