Social

Patru angajați ai Tribunalului Alba au fost testați pozitiv

Patru angajați ai Tribunalului Alba au fost confirmați cu noul coronavirus, fără a fi afectată activitatea instanței, potrivit unui comunicat transmis, vineri, Agerpres.

Reprezentanții Tribunalului Alba au precizat că luni un angajat a fost confirmat pozitiv la testul pentru CoVid-19 în urma prezentării la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul SJU Alba Iulia cu simptome de viroză respiratorie.

„Încă din cursul zilei de luni 12.10.2020 au fost anunțați reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Alba, a fost declanşată ancheta epidemiologică şi au fost identificați contacții direcți. Colegii contacți direcți cu cel mai mare risc de infectare au rămas în carantină la domiciliu, dintre aceştia 2 au fost confirmați pozitiv in cursul zilei de joi. O altă persoană aflată deja în concediu medical a fost confirmată pozitiv tot în cursul zilei de joi şi colegii contacți direcți cu cel mai mare risc de infectare au rămas în carantină la domiciliu”, se precizează în comunicat.

Potrivit sursei citate, până în prezent niciun alt angajat al instanței nu a manifestat simptome de infectare.

Vineri, la sfârşitul programului, se va efectua dezinfecția şi igienizarea generală în toate spațiile în care îşi desfăşoară activitatea Tribunalul Alba şi Judecătoria Alba Iulia prin intermediul unei firme specializate.

„Activitatea instanței se desfășoară în continuare în condiții normale. Începând cu data de 16.10.2020 și pe întreaga perioadă a stării de alertă, la Tribunalul Alba și la instanțele din circumscripția teritorială se introduce munca la domiciliu. Conducerea Tribunalului Alba urmărește să asigure desfășurarea în bune condiții a activității administrativ judiciare a instanței și colaborează îndeaproape cu reprezentanții DSP Alba urmând toate măsurile recomandate”, se mai arată în comunicat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.