Social

Percheziții la o femeie care vindea pe net articole contrafăcute

Peste 250 de însemne ale unor mărci protejate, precum şi articole vestimentare purtând însemnele unor mărci celebre au fost ridicate de polițiştii din Alba în urma unor percheziții efectuate în două locații aparținând unei femei care ar fi comercializat, prin intermediul unei rețele de socializare, respectivele produse.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, Agerpres de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba, polițiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat două percheziții la locații din Alba Iulia aparținând unei persoane bănuite că ar fi contrafăcut articole vestimentare. Polițiştii au identificat şi ridicat, pentru continuarea cercetărilor, peste 270 de etichete cu însemnele unor mărci celebre şi articole de îmbrăcăminte susceptibile a fi contrafăcute.

„Din cercetări a rezultat că, în perioada 2019 – 2020, o femeie din Alba Iulia ar fi aplicat, fără drept, însemnele unor mărci cunoscute pe articole de îmbrăcăminte pe care, ulterior, le-ar fi comercializat către diverşi clienți, prin intermediul unei rețele de socializare”, se menționează în comunicat.

Femeia a fost audiată la sediul IPJ Alba sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de contrafacere a unei mărci înregistrate şi punerea în circulație a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Reprezentanții IPJ Alba au mai transmis că cercetările sunt continuate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.