Mozaic

Un pacient de CoVid-19 s-a sinucis în spital! S-a aruncat de la fereastră

Un pacient infectat cu CoVid-19 s-a sinucis când era internat în spital. Bărbatul s-a aruncat de la fereastră.

Un pacient internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, confirmat cu noul coronavirus, s-a sinucis, a precizat vineri seara, Prefectura.

Bărbatul s-a aruncat de la fereastra salonului. A fost internat de urgență la ATI după acest act, dar nu a supraviețuit.

„În cursul nopții de 16 octombrie, în jurul orei 2,00, un bărbat în vârstă de 73 de ani, confirmat pozitiv în urma testării SARS-CoV-2, internat în cadrul unei unități sanitare din Sibiu, s-a aruncat pe fereastra salonului situat la etajul I. Acesta a fost internat de urgență pe secția ATI, în stare foarte gravă. În cursul zilei de astăzi, bărbatul a decedat. De asemenea, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, în urma sesizării din oficiu, s-a deschis o anchetă penală care vizează stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul în cauză”, a precizat Prefectura Sibiu.

Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie, Cristian Roman, a confirmat pentru Agerpres că pacientul era internat în acest spital.

Este al doilea pacient cu CoVid-19 internat în spital care se sinucide. În luna mai, un alt bărbat pozitiv, aflat în tratament în Secția de Boli Infecțioase din Spitalul Clinic Județean din Sibiu, s-a spânzurat în baia salonului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.