Mozaic

Președintele Iohannis promite că nu vor fi introduse restricții noi de sărbători

Fotografie de arhivă

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, că nu vor fi introduse restricții noi de sărbători, însă rămân în vigoare restricțiile deja existente.

„Nu vom introduce restricții noi de sărbători, însă restricțiile care sunt acum în vigoare rămân toate în vigoare. Aceste restricții sunt obligatorii, nu este ceva opțional, așadar vă rog să vă conformați acestor restricții, dacă nu doriți să ajungeți de sărbători în spital”, a declarat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

El a vorbit și de situația actuală în ceea ce privește infecția cu noul coronavirus, în țara noastră.

„Chiar dacă în ultimele zile avem relativ mai puține persoane infectate, nu putem să spunem că lucrurile stau bine. Avem, din păcate, foarte multe persoane la terapie intensivă, avem din păcate prea multe persoane decedate în fiecare zi”, a spus Iohannis.

Iohannis a reluat apelul la cetățenii români – să se protejeze de infecția cu SARS-CoV-2.

„Dragi români, în perioada sărbătorilor aveți grijă de voi, aveți grijă de cei dragi vouă, respectați restricțiile. Vă doresc tuturor multă sănătate și Crăciun fericit!”, a spus el.

Șeful statului a vorbit după ce a susținut, la Palatul Cotroceni, o ședință de lucru privind gestionarea epidemiei de CoViD-19, la care au participat premierul Florin Cîțu, viceprim-ministrul Dan Barna, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.