Administrație

Primele audiențe online cu primarul municipiului Aiud

Primăria municipiului Aiud anunță că, pentru respectarea normelor de distanțare socială, organizează audiențe online.

„Vă reamintim că vă puteți înscrie pentru audiențe online cu primarul sau cu viceprimarul municipiului Aiud. Pentru respectarea normelor privind distanțarea socială, programările se fac la numărul de telefon 0258 861 310, iar audiențele se vor desfășura prin intermediul aplicației Zoom”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a municipalității aiudene.

Cum se vor desfășura însă aceste audiențe? Potrivit postării, cetățenii interesați să obțină o audiență trebuie să sune pentru programare. Audiența va avea loc de acasă, prin intermediul unui laptop sau al unui telefon mobil, prin intermediul aplicației Zoom. „În acest caz vei primi un link de conectare în jurul orei programării. Poți intra în audiență de la sediul Primăriei. Vom pune la dispoziția ta un laptop într-un birou în care vei fi singur. În acest caz trebuie doar să te prezinți la Primărie la ora și data programării”, se mai arată în informarea publică.

Potrivit programării, audiențele cu primarul municipiului Aiud, Oana Badea, se vor desfășura în zilele de miercuri, între orele 11:00 – 12:00, iar audiențele cu viceprimarul municipiului Aiud, Helga Lőrincz, se vor desfășura în zilele de joi, între orele 11:00 – 12:00.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.