Național

Copil agresat într-un parc din Hunedoara de unchiul său. Copilul a suferit o fractură la cap

Copilul de 13 ani pe care un bărbat l-a trântit de pământ într-un părculeț din municipiul Hunedoara, duminică după-amiază, a suferit o fractură la cap, cu pierdere de conștiență, conform tomografiei și investigațiilor efectuate de medicii de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Deva.

„Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conștiență și cu amnezie retrogradă”, a declarat luni, pentru Agerpres, directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Potrivit acestuia, băiatul este stabil și se află internat la Chirurgie Pediatrică. Medicii nu exclud posibilitatea ca pacientul să fie transferat la secția de Neurochirurgie, în funcție de evoluția sa.

Agresorul copilului, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost reținut și trimis, în cursul nopții, în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara. El va fi prezentat luni în fața magistraților pentru dispunerea măsurilor legale în acest caz.

Polițiștii care au cercetat cazul au stabilit că incidentul a avut loc după ce copilul agresat și fiul agresorului, în vârstă de 7 ani, s-au certat. La scurt timp, bărbatul s-a dus în locul unde se afla băiatul mai mare, l-a ridicat și apoi l-a trântit de pământ.

În cauză, anchetatorii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, violență în familie, precum și tulburarea liniștii și ordinii publice, deoarece fapta a fost comisă într-un loc public.

Pe de altă parte, fiul agresorului, care a fost și el lovit de tatăl său, a fost solicitat la sediul Poliției Hunedoara pentru a fi audiat ca victimă a violenței în familie, în prezența reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara.

De asemenea, din cercetări a mai rezultat că băiatul de 13 ani este nepot al agresorului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.