Politică

Probleme în paradis. Neînțelegeri între reprezentanții PLUS și cei ai USR Alba

Pacea și colaborarea din sânul USR-PLUS pare să nu mai funcționeze în Alba

Mihai David, copreședinte al USR PLUS Alba, venind din PLUS, a lansat mai multe acuzații împotriva colegului său co-președinte al filialei de Alba, Beniamin Todosiu, despre care spune că este mincinos. „Dublul discurs, minciuna prin omisiune, sabotarea colegilor”, sunt alte câteva imputări pe care i le face David.

„Pentru cine nu știe, Beniamin Todosiu este deputat de Alba și Președintele Filialei Județene USR”, scrie David pe contul său personal de Facebook, despre care crede că „poate e stresat de apropiatul proces de fuziune, poate i se pare că e bine să își atace necolegial colegii de Alianță, viitori colegi de partid. Oricum ar fi, de dragul efortului meu și al celor cu care am muncit în anii aceștia, nu mă las intimidat de astfel de apucături. Și nu îmi e teamă că se va supăra cineva pentru că am spus adevărul”.

Conflictul pare să fi fost generat de chestiuni legate de administrarea curentă a orașului. „Beniamin Todosiu lansează atacuri false la adresa colegilor săi și spune că noi, cei de la PLUS, ne batem joc de cetățenii din Alba Iulia. De ce crede el asta? Pentru că cei care sunt consilieri locali PLUS au votat pentru mandatarea primarului Gabriel Pleșa să semneze contractul cu compania de transport care a câștigat o licitație publică pe baza unui caiet de sarcini aprobat de Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia, licitație care nu a fost contestată în instanță. Astfel nu am ajuns în situația foarte probabilă în care din data de 10 martie municipiul putea rămâne fără transport în comun”, explică David.

În plus, co-președintele din partea PLUS mai spune că a fost amenințat: „Beniamin Todosiu mi-a transmis că «are resursele necesare să mă denigreze dacă este nevoie». Îl invit să o facă, dar cu o singură condiție: să fie transparent. Să plătească denigrarea mea, dar să știe toți colegii pe ce a cheltuit banii, ca să nu uite că am promis să fim transparenți”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.