Administrație

Restricții de circulație pe podul peste râul Mureș care leagă Aiudul de Ciumbrud

Primăria municipiului Aiud anunță că au fost instituite restricții de circulație pe podul peste râul Mureș, de pe drumul județean 107E, ca urmare a intrării acestuia în reparații.

„În vederea începerii lucrărilor pentru „Consolidare pod peste râul Mureș, la km 3+895, pe DJ 107E: Aiud(DN1) – Ciumbrud – Băgău – Lopadea Nouă – Hopârta – Vama Seacă (DJ 107D)” se vor institui restricții de circulație la podul peste Mureș, pe drumul județean DJ 107E, iar pentru autovehiculele cu masa totală maximă ce depășește 7,5 to, circulația va fi deviată pe ruta ocolitoare: Aiud – Unirea – Ocna Mureș – Vama Seacă – Lopadea Nouă – Ciumbrud”, se arată într-o informare publică a Primăriei Aiud.

Investiția, a cărei valoare totală este de 3,5 milioane lei, include lucrări la suprastructură, infrastructură și în ceea ce privește racordarea și terasamentele. Aceste lucrări se impun cu stringență întrucât podul are o vechime de peste 60 de ani, intervenindu-se până acum doar pentru întreținerea curentă și periodică, mai precizează reprezentanții autorității locale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.