Social

Zeci de autoturisme au fost puse sub sechestru la Aiud pentru amenzi sau impozite neplătite

Zeci de autoturisme aparținând unor persoane fizice şi juridice au fost puse sub sechestru de municipalitatea din Aiud, care are de recuperat de la acestea circa un milion de lei, sumă provenind din amenzi sau din impozite neplătite.

Potrivit unui comunicat postat luni pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Aiud, 66 de autoturisme au fost puse sub sechestru.

„Autoturismele aparțin unor persoane fizice şi juridice, iar suma de recuperat la momentul punerii sechestrului era de aproximativ 1 milion de lei, provenind din amenzi sau din impozite neplătite. Am înştiințat Inspectoratul Județean de Poliție Alba pentru a proceda la ridicarea certificatului de înmatriculare şi a cărții de identitate. De la acel moment, debitorul are la dispoziție 5 zile pentru a se prezenta la sediul Primăriei municipiului Aiud unde poate achita integral sau în tranşe sumele restante pentru a se încheia executarea. În cazul neachitării se pune sigiliu pe autoturism, urmând ca acesta să fie vândut prin licitație”, se menționează în comunicat.

Potrivit reprezentanților Primăriei, această procedură va continua şi pentru alți cetățeni de la care municipalitatea are de recuperat datorii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.