Social

Permise auto obținute ilegal. Zece percheziții la domiciliul unor persoane bănuite de fals în înscrisuri

Joi dimineață, polițiștii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 10 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de fals și uz de fals, informează Inspectoratul de Poliție Județean Alba. S-ar fi folosit de fișe medicale false, pentru a-și preschimba permisele de conducere.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 10 percheziții din care 9 în județul Alba și una în județul Cluj, la domiciliile unor persoane bănuite de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că, în perioada ianuarie – mai 2021, persoanele vizate de anchetă s-ar fi folosit de fișe medicale false pentru a obține preschimbarea permiselor de conducere auto, în vederea obținerii unei noi valabilități administrative.

Zece persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru audieri.

La percheziții, alături de polițiștii de investigare a criminalității economice participă polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din IPJ Alba și polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zlatna.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.