Administrație

Primăria Aiud solicită cereri pentru acordarea de finanțări nerambursabile pentru activități sportive și religioase din municipiu

Primăria municipiului Aiud anunță că a început perioada de depunere a proiectelor de interes public cu finanțări nerambursabile pentru activități sportive și culte religioase din municipiu.

Acordarea de finanțări nerambursabile din bugetul Municipiului Aiud se face în conformitate cu Legea nr. 350/2005 fiind eligibile activități sportive și activități ale cultelor religioase.

Potrivit anunțului făcut public sâmbătă de Primăria municipiului Aiud, data-limită pentru depunerea propunerilor de proiecte este 31 iulie 2021, ora 16.00, iar termenul de implementare a proiectelor nu trebuie să depășească data de 30 noiembrie 2021.

Solicitanții trebuie să fie persoane fizice sau persoane juridice fără scop patrimonial – asociații ori fundații constituite conform legii – sau culte religioase recunoscute conform legii și să aibă domiciliul/sediul sau filiala în municipiul Aiud.

„Regulamentul privind regimul finanțărilor nerambursabile de la bugetul local al Municipiului Aiud și documentația de solicitare a finanțării nerambursabile, precum și informații suplimentare se pot obține de la Biroul Comunicare și Relații Publice din cadrul Primăriei Municipiului Aiud, str. Cuza Vodă nr. 1, cod poștal 515200, județul Alba, telefon 0258/861310 și de pe site-ul instituției: aiud.ro”, se mai precizează în anunțul Primăriei Aiud.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.