Mozaic

Emil Boc, despre Untold: Drumul sigur spre festival trece prin vaccinare

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat vineri, la Zalău, că organizarea festivalului Untold este „victoria simbolică a noii normalități asupra pandemiei”, dar că „drumul spre festival trece prin vaccinare”.

„Din punctul meu de vedere, dacă e să vorbesc de Untold, el reprezintă, până la urmă, victoria asupra pandemiei, victoria simbolică a noii normalități asupra pandemiei. Am înțeles că doar în prima zi s-au vândut peste 10.000 de bilete pentru Untold, de la anunțarea evenimentului. Sunt convins că va fi o ediție de succes, așa cum au fost și celelalte, anterioare, nu mă îndoiesc de acest lucru”, a afirmat Emil Boc în cadrul unei conferințe de presă.

În opinia sa, pentru participarea la orice festival este însă nevoie de vaccinare anti-CoViD.

„Acesta este și mai important, al doilea mesaj după victoria asupra pandemiei, pe care o consider simbolică, organizarea acestor festivaluri mari. Drumul sigur spre festival trece prin vaccinare, pentru că este cartea deschisă, calea facilă spre bucurie, spre un festival care să adune atât de multe energii pozitive, așa cum le-a adunat și în anii anteriori, dar, repet, drumul spre festivaluri trece prin vaccinare”, a susținut primarul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.