Economie

Furt de motorină. Percheziții la persoane bănuite de furt de combustibil

Opt percheziții au loc joi în județul Alba la persoane bănuite de furt de combustibil, angajații unei stații de carburanți fiind acuzați că ar fi sustras peste 1.000 de litri de motorină.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, efectuează 8 percheziții, toate în județul Alba, la o stație de carburanți și la domiciliile a 6 persoane, angajați ai stației, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, se arată într-un comunicat dat publicității joi dimineața.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 14 – 28 aprilie, angajații unei stații de carburanți, având complicitatea unor șoferi de camioane care ar fi intrat în stație pentru a alimenta, ar fi sustras peste 1.000 de litri de combustibil, pe care, ulterior, l-ar fi depozitat în bidoane și l-ar fi comercializat către diverse persoane, precizează sursa citată.

La percheziții, alături de polițiștii de investigații criminale, participă și polițiști din structurile de investigare a criminalității economice, criminalistică și acțiuni speciale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.