Educație

Universitatea „1 Decembrie 1918” anunță că va face cursuri online și față în față

Studenții Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (UAB) vor urma cursurile, în anul universitar 2021-2022, atât în sistem online, cât și față în față, potrivit scenariului de desfășurare a activităților didactice aprobat de către Senatul instituției.

„Prin hotărârea Senatului Universității ‘1 Decembrie 1918’ din Alba Iulia, întrunit în data de 15 septembrie 2021, s-a aprobat Scenariul de desfășurare a activităților didactice în semestrul I al anului universitar 2021-2022, după cum urmează: licență: formații de studii cu peste 80 de studenți – sistem online (cursuri); formații de studii sub 80 de studenți – față în față (cursuri, seminarii, cursuri practice, laboratoare); seminarii, laboratoare și cursuri practice (formații sub 80 de studenți – față în față); masterat – sistem online – cu recomandarea organizării de întâlniri fizice periodice față în față; doctorat – față în față / sistem online”, se arată într-un comunicat transmis, vineri, Agerpres, de către Biroul de Presă al UAB.

Propunerea a fost aprobată de către DSP Alba.

„Modalitățile concrete de organizare a activităților didactice (seminarii, cursuri, laboratoare, alte activități), programarea acestora în funcție de specializări (orarele) și alte detalii vor fi comunicate ulterior. UAB va aplica un regulament strict privind respectarea măsurilor de siguranță sanitară în întregul campus universitar”, se mai arată în comunicat.

În funcție de evoluția epidemiei, universitatea va proceda la adaptarea scenariului de desfășurare a activităților didactice și toate modificările vor fi aduse la cunoștință în timp util, mai arată Biroul de Presă al UAB.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.