Mozaic

Raftul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba ajunge în comuna Livezile

Livezile, imagine din centrul satului

În luna octombrie, în cadrul proiectului 2.9 Fondul special – Raftul Bibliotecii Județene Lucian Blaga în Județul Alba, a venit rândul comunei Livezile să fie sprijinită în diversificarea fondului de carte care urmează să fie pusă la dispoziția comunității locale.

Astfel, joi, 7 octombrie 2021, începând de la ora 12, va fi semnat un parteneriat pe termen lung cu partenerii implicați și predarea fondului de carte în custodia bibliotecii gazdă.

Tot cu acest prilej vor fi sărbătoriți 60 de ani de la înființarea bibliotecii locale, prilej cu care organizatorii vor acorda diplome de excelență celor trei bibliotecare ce au funcționat în această instituție: Silvia Maier, Maria Oniga și Maria Gligor.

Parteneri în această activitate sunt: Primăria Comunei Livezile și Biblioteca Comunală Livezile.

Inaugurarea Raftului Bibliotecii Judeţene Lucian Blaga în Județul Alba la Livezile va avea loc în prezența domnului Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, a domnului Horațiu Han, primar al comunei Livezile și a domnului Silvan Stâncel, managerul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.