Social

Clujeancă cercetată penal după ce a încercat să folosească un certificat fals de vaccinare pentru fiul ei școlar

Mama unui elev de 13 ani de la Liceul „Tiberiu Popoviciu” din Cluj-Napoca este cercetată penal pentru fals și uz de fals, după ce a prezentat la școală un certificat fals de vaccinare anti-CoViD-19 pentru fiul său, informează poliția.

„În cursul zilei de ieri, 21 octombrie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost informată de reprezentanți ai DSP Cluj cu privire la o posibilă situație de prezentare a unui Certificat de vaccinare împotriva CoViD-19 fals. Documentul respectiv ar fi fost prezentat în cadrul unei unități de învățământ din municipiul Cluj-Napoca, de către un minor care frecventa cursuri la acea instituție. Au fost demarate verificări pentru stabilirea autenticității documentului, în funcție de rezultat urmând a fi dispuse măsurile legale”, se arată într-o informare transmisă vineri de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, pe numele femeii a fost deschis un dosar penal pentru fals și uz de fals.

Conform unor surse judiciare, femeia a susținut inițial că și-ar fi vaccinat copilul cu Johnson&Johnson în județul Timiș, iar apoi și-a schimbat declarația, susținând că vaccinarea ar fi fost făcută în București.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.