Sport

Fotbalul trebuie să se schimbe „rapid”, crede Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti, antrenorul Real Madrid

Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat pentru Corriere dello Sport că fotbalul trebuie să se schimbe „rapid”, fiindcă „se joacă prea mult și prost”.

„Fotbalul trebuie să se schimbe și trebuie s-o facă rapid. În primul rând, trebuie să fie mai puține meciuri, se joacă mult și prost, calitatea spectacolului a scăzut, jucătorii nu mai pot, unii refuză convocarea la națională. Oboseală fizică și mentală, o grămadă de accidentări, meciuri care se termină 10-0, e timpul să spunem că ajunge”, a opinat italianul.

Ancelotti a vorbit despre revenirea sa în vară la Real Madrid, pe care a mai antrenat-o între 2013 și 2015, în primul sezon câștigând Liga Campionilor.

„Am regăsit un campionat mai echilibrat, au crescut echipe ca Sevilla și Real Sociedad, și Rayo joacă bine. Oferta lui Real a fost o surpriză extraordinară, chiar dacă nu am pierdut niciodată legătura cu clubul. Dacă ar depinde de mine, aș rămâne toată viața, nu există loc mai bun ca acesta să joci fotbal și să trăiești. La Real totul e atât de egal și de neschimbat, singurul lucru care se schimbă sunt antrenorii. Aceiași fizioterapeuți, aceiași magazioneri, aceiași ziariști, aceeași viziune, aceeași nevoie de măreție în ciuda pierderilor financiare înregistrate din cauza pandemiei. Peste un an, la sfârșitul lui decembrie 2022, va fi gata noul Bernabeu, iar pentru iulie Florentino (Perez, președintele clubului – nota red.) are intenții serioase”, a spus italianul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.