Social

Copil de 5 ani, împușcat mortal în SUA de un grup de adolescenți, în timpul filmării unui videoclip

Foto: minnesota.cbslocal.com

Un copil de 5 ani din SUA a fost împușcat mortal de un grup de adolescenți, în timpul filmării unui videoclip pentru rețelele de socializare. Un adolescent de 13 ani a fost arestat și transferat într-un centru pentru minori.

Un copil de cinci ani a fost împușcat mortal în nordul Statelor Unite, în timp ce un grup de adolescenți filma un videoclip pentru a-l posta pe rețelele de socializare, a anunțat sâmbătă poliția din orașul Brooklyn Park, statul Minnesota, relatează AFP.

Un băiat de 13 ani este suspectat că a tras accidental în timp ce mânuia o armă de foc, a precizat poliția pe Facebook. El a fost arestat și plasat într-un centru pentru minori.

Potrivit poliției, alți câțiva minori au fost prezenți la locul tragediei. Aceștia se aflau într-o casă situată la periferia orașului Minneapolis și încercau să filmeze un videoclip pentru rețelele de socializare.

35 de persoane împușcate de Ziua Recunoștinței

Armele de foc au făcut cel puțin alte 35 de victime joi în Statele Unite, când americanii au sărbătorit Ziua Recunoștinței, una dintre cele mai populare sărbători ale țării, potrivit site-ului Gun Violence Archives.

O fetiță de cinci ani a murit în South Fulton, o suburbie a orașului Atlanta. Familia ei a declarat pentru WCB-TV că fetița a declanșat accidental o armă lăsată pe un scaun. Poliția a declarat însă că un copil de trei ani este cel care a tras accidental, informează Fox News.

Violențele cu arme de foc au crescut de la începutul pandemiei în Statele Unite. Peste 40.000 de persoane au murit împușcate de la începutul anului, inclusiv sinucideri, printre victime numărându-se și 274 de copii sub 12 ani, potrivit Gun violence Archives.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.