Politică

Libertatea: Florin Roman nu poate arăta cartea care îi justifică „jobul” de la Digitalizare

Florin Roman

Ministrul Digitalizării, Florin Roman, nu-și găsește cartea intitulată „Sisteme informaționale”, prezentă în CV-ul său oficial și care reprezintă singura legătură cu domeniul pe care-l conduce în Guvernul Ciucă, scrie ziarul Libertatea.

Noul ministru al digitalizării, Florin-Claudiu Roman, deține în CV lucrarea „Teoria sistemelor informaționale”, despre care susține că a scris-o și a apărut la Editura Academiei Române, în 2006. Absolvent de economie, contabilitate și de „Apărare și securitate națională”, această carte reprezintă singura legătură a sa cu domeniul Digitalizării. Volumul nu poate fi găsit nici la editură, nici la Biblioteca Națională, iar ministrul susține la cererea Libertatea că nu l-a găsit, într-o săptămână de căutări, nici acasă, la Alba Iulia. În schimb, există o carte cu același titlu, apărută la aceeași editură, dar cu autori diferiți, fără politicianul liberal printre ei, potrivit reporterilor Libertatea.

Radu Popescu, directorul Editurii Academiei Române, a confirmat într-o discuție cu Libertatea că toate titlurile care apar la Editura Academiei Române sunt trimise și la Biblioteca Națională a României și că există, la Editura Academiei Române, o lucrare cu acest nume, „Teoria sistemelor informaționale”, dar semnată nu de Florin Roman, ci de alți 4 autori: Titi Paraschiv, Mihai Bălan, Victor Valeriu Patriciu, Viorel Iulian Tănase.

Citiți articolul integral în ziarul Libertatea.

One Comment

  1. Pingback: Florin Roman dă din colț în colț: Nu e carte la Editura Academiei, ci articol într-o revistă, l-a scris, dar nu-l găsește! – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.