Administrație

Tronsonul dintre Rânca și Obârșia Lotrului al Transalpinei a fost redeschis

Tronsonul de pe DN 67C – Transalpina cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului va fi redeschis circulației miercuri, anunță Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

„Circulația autovehiculelor este închisă pe timpul nopții, în intervalul orar 21,00-7,00, pe sectorul de drum DN 67C km. 34+800 – km. 58+800. Pe sectorul rutier se va circula (permanent) cu limită de viteză de 30 km/h și restricție de tonaj de maxim 3,5 tone”, se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Instituția Prefectului Gorj anunță că decizia privind redeschiderea circulației începând cu 1 iunie, ora 8,00, a fost luată în urma verificărilor efectuate de către o Comisie de Revizie Specială, formată din reprezentanți ai administratorului drumului. Redeschiderea circulației se va face însă în anumite condiții.

„Circulația rutieră va fi închisă/restricționată pe durată limitată în funcție de condițiile meteorologice (ceață, ploi torențiale, furtună etc.) și ca urmare a unor fenomene cum sunt avalanșele sau căderile de stânci; circulația rutieră va fi închisă/restricționată, pe durată limitată, în cazul executării unor lucrări în zona drumului; circulația rutieră va fi închisă pe timpul nopții, în intervalul orar 21,00-7,00 pe sectorul de drum DN 67C km. 34+800 – km 59+800; instituirea permanentă a restricțiilor de tonaj de 3,5 tone și de viteză de 30 km/h”, se arată într-un comunicat al Instituției Prefectului Gorj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.