Politică

Primarii PSD din Alba au luat lămuriri de la ministere

Primarii din Alba în vizită de lucru la Ministerul Afacerilor Externe

Mai mulți primari social-democrați din județul Alba au fost marți la București pentru a primi informații și lămuri pe tema „dezvoltării comunităților locale”a anunțat, pe pagina sa de socializare, Corneliu Mureșan, subprefect de Alba provenit din Partidul Social Democrat.

„Alături de primarii social-democrați din județul Alba am avut, astăzi, trei întâlniri de lucru”, a scris funcționarul guvernamental, precizând că, „la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, respectiv la Ministerul Fondurilor Europene, am abordat tema dezvoltării comunităților locale”.

Potrivit lui Corneliu Mureșan, deplasarea la București a cuprins și o ședință de lucru la Ministerul Afacerilor Externe, „unde am fost primiți de către colega noastră Sitaru Janina – secretar de stat”, fără a explica în ce a constat această „ședință de lucru”.

Din postarea subprefectului PSD-ist, printre primarii care au participat la aceste vizite sunt identificați Vasile Raica (comuna Râmeț), Traian Ștefan Popa (comuna Stremț), Mirel Vasile Hălălai (orașul Teiuș), Neluțu Muntean (comuna Gârbova) și Marius Cioară (comuna Ciuruleasa).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.