Economie

La Cluj se caută vorbitori de limbă germană. salariul net poate ajunge la 1.500 de euro

Un angajat pe poziția de customer support vorbitor de limba germană poate câștiga până la 1.500 de euro net pe lună. În Cluj-Napoca acest job este la mare căutare.

Potrivit datelor oferite de platforma de recrutare BestJobs, scrie zf.ro, un angajat pe poziţia de customer support vorbitor de limba germană (customer support – german speakers) are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.500 de euro net pe lună.

„Un alt job care permite desfășurarea activităţii în format work from home este acela de customer support – German speakers. Rolul unui customer support se concentrează atât pe oferirea de suport clienților companiei, cât și pe identificarea problemelor cu care se confruntă clienții și soluționarea acestora eficient și rapid. Responsabilitățile diferă de la o companie la alta, în funcție de domeniul de activitate și de cerințele din anunțul de angajare, cum ar fi cunoașterea la nivel avansat a unei anumite limbi străine (pentru acest rol cele mai căutate sunt engleza și germana) sau cunoștințele de lucru pe calculator. Abilitățile de comunicare, spiritul antreprenorial, empatia în interacțiunea cu clientul și ascultarea activă sunt esențiale pentru acest job”, a declarat pentru sursa citată Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs.

47 de posturi vacante pentru poziția de customer support – german speakers. Cele mai multe anunțuri de angajare sunt în București, Brașov, Cluj-Napoca și în regim de muncă remote.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.