Administrație

Amendă aplicată de Poliția Locală Alba Iulia unei firme ce nu a readus terenul la stadiul inițial după lucrări

Poliția Locală Alba Iulia a amendat cu 18.000 de lei o firmă care a efectuat lucrări pe trei străzi în municipiu și nu a readus terenul afectat la stadiul inițial, a anunțat vineri viceprimarul Emil Antoniu Popescu.

„Biroul Disciplina în Construcții din cadrul Poliției Locale Alba Iulia, Serviciu din subordinea Primăriei, a aplicat o amendă de 18.000 de lei unei firme care a efectuat lucrări de înlocuire conductă și branșamente pe trei străzi din municipiu, fără a readuce, așa cum prevede legea, terenul afectat la stadiul inițial. Inspectorii care s-au deplasat în teren, pe străzile Toporașilor, Ștefan cel Mare și Alexandru cel Bun, au constatat că s-au produs daune rigolelor de apă pluvială, plăcilor de pe căminele de canalizare și că trotuarele și partea carosabilă unde au fost efectuate lucrări nu au fost refăcute”, a transmis viceprimarul pe Facebook.

Acesta susține că zonele respective arată ca după un „bombardament”, iar greul îl duc pietonii, dar și șoferii.

Potrivit lui Emil Antoniu Popescu, firma în cauză ar fi avut la dispoziție „săptămâni întregi pentru a remedia aceste aspecte nedorite”.

Viceprimarul a lansat „un nou și serios semnal de alarmă către firmele care efectuează lucrări pe domeniul public și nu înțeleg să își respecte obligațiile care le revin”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.