Mozaic

Din 23 septembrie până în 22 octombrie este perioada nativilor Balanță. 5 curiozități despre această zodie

La data de 23 septembrie, din punct de vedere astrologic, se face trecerea în această zodie, a 7-a pe cercul zodiacal clasic european, care cuprinde 12 zodii. Se încheie pe 22 octombrie, scrie monitorulcj.ro.

Semnul zodiacal este asimilat simbolului balanţei, care înseamnă în primul rând echilibru. Cei din jurul nativilor vor fi atrași de aceștia de farmecul lor, de atitudinea prietenească destinsă. Ambiţiile și dorinţele se subordonează prietenilor și asociaţilor săi. Acţionând împreună cu aceștia se vor simţi în siguranţă.

Semnul este asociat cu planeta Venus care înseamnă dragoste, beneficii și puţin noroc. Cei născuţi în această zodie sunt indulgenţi, sociabili, buni diplomaţi și stăpânesc arta de ști cum să se poarte cu ceilalţi, fapt ce impune respect. Menţinerea echilibrului, ideea de a trăi și a-i lăsa și pe ceilalţi să trăiască reprezintă necesităţi vitale pentru nativii zodiei. Sunt adaptabili, au bun gust și talent artistic. Iubesc culorile, tablourile, muzica și dansul și ies în evidenţă datorită înfăţișării plăcute.

Cum sunt nativii Balanță în funcție de gen?

Bărbatul Balanţă este fermecător, distractiv, inteligent, gentil, politicos și comunicativ, dar în cele din urmă, extrem de greu de citit. Îi place să se afle mereu în centrul atenţiei, pentru a se putea bucura de toată admiraţia pe care e convins că o merită. Este un altruist și se poate conta pe ajutorul său, căci el îl acordă ca pe ceva natural, firesc, dublat fiind și de o mare generozitate. Cultivă o anume etichetă în relaţiile umane, refuzând categoric vulgaritatea sau ostentaţia. Este un bun observator al caracterelor și comportamentelor umane. Luciditatea cu care apreciază situaţiile și buna adaptabilitate îi sunt de ajutor în depășirea obstacolelor vieţii.

Femeia Balanţă deţine inconștient secretul de a plăcea. Farmecul nativei este foarte puternic, dar este exersat cu fineţe. Are o personalitate dură, hotărâtă, îi place să activeze în lumea bărbaţilor, ea știe că poate seduce pe oricine și tot ceea ce își propune poate duce la bun sfârșit, potrivit www.zodiacool.ro. Florile preferate sunt trandafirii roșii. Este o mamă bună pentru copiii ei, afectuoasă, bună gospodină, plină de tact și calm. Femeia Balanţă este soţia ideală pentru bărbatul ambiţios, condiţia fiind ca el să aprecieze calităţile sale. Se îmbracă elegant, cu mult bun gust, demonstrând un simţ estetic deosebit. Este foarte atentă la imaginea sa și va căuta mereu să fie aranjată pentru a plăcea lumii. Își ţine viaţa personală departe de ochii curioșilor, lăsând să se vadă doar ceea ce ea dorește.

Citește articolul integral pe monitorulcj.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.