Social

Toamna își intră în drepturi. Vremea se răcește la început de octombrie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 3 – 31 octombrie. După mai multe zile cu temperaturi ridicate, se anunță o răcire a vremii. Meteorologii anunță că începând de luni vremea se va răci.

Vremea în săptămâna 3-10 octombrie

În săptămâna 3-10 octombrie, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, sudice, estice și de munte, iar în cele nordice și centrale va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 10-17 octombrie

În săptămâna 10-17 octombrie, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în toate regiunile țării.

Vremea în săptămâna 17-24 octombrie

În săptămâna 17-24 octombrie, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, posibil local deficitar în sud-vestul țării.

Vremea în săptămâna 17-24 octombrie

În săptămâna 24-31 octombrie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud-estul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în regiunile nord-vestice, dar și ușor deficitară în cele sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.