Social

Școala de după școală. Ce amenzi au dat polițiștii din Alba celor care nu au respectat legislația rutieră

Polițiștii din județul Alba au continuat seria acțiunilor dedicate creșterii siguranței participanților la traficul rutier, informează Inspectoratul de Poliție Județean Alba într-un comunicat dat publicității marți.

Potrivit acestuia, în urma activităților desfășurate luni, 14 noiembrie, dată la care s-a acționat pentru verificarea modului în care se desfășoară transportul public de persoane, au fost aplicate 68 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.745 de lei.

Duminică, 13 noiembrie 2022, între orele 10,00-18,00, polițștii au luat măsuri pentru combaterea excesului de viteză. Astfel, au fost sancționați 137 de conducători auto, din care 87 pentru depășirea limitei legale de viteză, au fost reținute 11 permise de conducere și au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

În cursul zilei de marți, 15 noiembrie, polițiștii din Alba vor urmări combaterea abaterilor pietonilor și prevenirea accidentelor în care poate fi implicată această categorie de participanți la traficul rutier.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.