Administrație

Municipiul Sebeș s-a înscris la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială 2019. Din 18 februarie începe votul on-line

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială a municipiului Sebeș

Municipiul Sebeș s-a înscris la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială ediția 2019, cu patru portofolii, informează municipalitatea.

Cele patru portofolii se referă la: primarul Dorin Nistor – candidat la secțiunea Politicianul Anului, Direcția de Asistență Socială Sebeș – candidată la secțiunea Instituția Anului, asistentul social Andrei Balaur Naghi – candidat la secțiunea Protecția copilului și asistentul social Ana Florina Oneț – candidată la secțiunea Persoane cu dizabilități.

În perioada 18-24 februarie are loc sesiunea de votare on-line pentru a avea acces în etapa de evaluare a portofoliilor de activitate.

Devenit un eveniment tradiție în mediul social din România, Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VI-a, va avea loc în data de 19 martie 2019, pe scena Ateneului Român. Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, Gala este evenimentul în care asistenți sociali din întreaga țară, autorități, jurnaliști, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conștientizarea contribuțiilor din domeniul social și nevoia acțiunilor ulterioare.

„2019 este anul în care dorim să ducem excelența Sebeșului pe podiumul Ateneului Român! Candidații noștri au nevoie susținere! Începând de luni, 18 februarie, vom putea vota on-line pentru a le oferi suportul necesar”, se arată în comunicatul de presă al municipalității Sebeș.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.