Mozaic

Cea mai ciudată iarnă din ultimii 10 ani. „Ziua e toamnă, noaptea vine iarna”

Pârtia de la Arieșeni (fotografie de arhivă)

Reprezentanții celui mai mare complex de pârtii din stațiunea Păltiniș se plâng că au probleme din cauza căldurii pentru a asigura cele mai bune condiții schiorilor și spun că „este cea mai ciudată iarnă din ultimii 10 ani”.

„Ziua e toamnă, noaptea vine iarna. Cam așa se schimbă anotimpurile sus la munte în ultimele zile, în cea mai ciudată iarnă din ultimii 10 ani. Deși condițiile în timpul zilei nu sunt chiar cele pe care le dorim, seara e altă poveste. După ora 17,00 temperaturile scad ușor, zăpada se întărește, iar schiatul redevine o plăcere. Până în 8 ianuarie, instalațiile de nocturnă se aprind în fiecare seară. Instalațiile sunt deschise până la ora 21,00, iar skipass-urile costă între 90 de lei pentru studenți/elevi/pensionari și 100 de lei pentru adulți. Iar de săptămâna viitoare, instalația de nocturnă va funcționa în fiecare miercuri și sâmbătă. Ne vedem și când se lasă seara!”, au scris pe pagina de Facebook cei de la Arena Platoș Păltiniș.

Stratul de zăpadă măsoară 20 de centimetri în stațiunea Păltiniș, unde se înregistrează plus 1 grad Celsius, potrivit meteorologilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.