Redacția

Cine suntem

Mesagerul de Alba este o publicație a grupului editorial Monitorul-Mesagerul, care editează și cotidianul Monitorul de Cluj și săptămânalele Mesagerul de Sibiu, Monitorul de Mediaș și Monitorul de Arieș.

În județul Alba, săptămânalul Mesagerul de Alba este susținut de un portal de știri (www.mesageruldealba.ro) cu actualizare în timp real, care beneficiază de suportul editorial al redacțiilor din Cluj-Napoca și Sibiu.

Săptămânalul și portalul de știri își propun să fie cea mai de încredere sursă de știri pentru locuitorii județului Alba.

ISSN: 2810 – 4668
ISSN – L: 2810 – 4668

Redacția Mesagerul de Alba

Director general: Sorin STANISLAV

Director editorial: Paul NICULESCU
office (at) monitorulcj.ro

Redactor șef: Sorin Mărghitaș
marghitas (at) mesageruldealba.ro

Editori: Bianca Preda, Mihai Colibaba

Vânzări mare publicitate: Iulia Todea, Iuliana Nagy, Călin Tanțău
reclama@monitorulcj.ro

Potrivit articolului 206 C.P., responsabilitatea juridică pentru conținutul articolelor aparține autorilor. Nici societatea editoare, nici directorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul articolelor. De asemenea, în cazul unor agenții de presă și personalități citate responsabilitatea juridică le aparține. Nici societatea editoare, nici angajații săi nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul articolelor publicitare. Articolele publicitare sunt explicit marcate cu (P), (A), Publicitate sau Advertorial.

Editor SC MONITORUL DE CLUJ SRL

CUI: RO 27203732, Reg. Com: J12/1148/2010

Sediul central: Sigma Business Center, Cluj-Napoca, str. Republicii, nr. 109, etajul I
Tel: 0264-597700, fax: 0264-597703


Articolele care nu conțin imagini de la evenimentul la care se referă sunt ilustrate cu fotografii generice obținute de la siteul de profil Pxhere.com.