Educație

Ce se întâmplă cu examenele și anul școlar? Deciziile se iau în funcție de evoluția epidemiei

„Mai avem puțin de așteptat” până când Ministerul Educației va anunța o decizie cu privire la structura anului școlar în curs și la examenele din acest an, a declarat ministrul Monica Anisie.

Contactată după ce Ministerul a publicat câte 5 seturi de „teste de antrenament” pentru pregătirea elevilor de clasele a VIII-a și a XII-a pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat, Anisie a spus că „îmi doresc ca niciun elev sau cadru didactic să nu fie infectat și vom reveni la cursuri atunci când siguranța lor este posibilă”.

Reamintim că ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat în weekend că „foarte curând, în funcție de evoluția situației la nivel național privind pandemia CoVid-19, vom transmite oficial datele referitoare la reluarea cursurilor și la situația examenelor naționale”.

Luni, 30 martie, Ministerul a publicat „teste de antrenament” pentru examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat.

„Profesorii, elevii și părinții au la dispoziție două numere de telefon la care pot apela, prin proiectul Ambasador, pentru susținerea emoțională în această perioadă grea – 0771.141.767 și 0771.141.750”, a declarat Monica Anisie, ministrul Educației, citat de edupedu.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.