Mozaic

„Vecinătatea” săsească are acum un Festival care a scos în stradă peste 5.000 de sibieni

Peste 5.000 de sibieni, locuitori ai cartierului Dioda sau doar vecini, au participat sâmbătă și duminică la programele, concursurile și concertele organizate cu ocazia Festivalului Zilele Vecinătății, ce s-a desfășurat pe strada Hipodromului, potrivit organizatorilor citați de Mesagerul de Sibiu.

Cei mai mici s-au distrat la piscina cu baloane și la toboganul gonflabil, și-au pregătit mașinuțe pentru a participa la concursul de maşinuţe de lemn „Pasionat de automibile Faurecia”, au dansat, au participat la cursurile din cadrul atelierului Englishforall Sibiu și și-au făcut costume de regi și regine alături de Diana Ribana.

Tinerii au dansat alături de trupa Deepcentral, DJ Mircea Mihăilă și Wildchild, au învățat primii pași de tango, iar cei mai în vârstă au avut ocazia să fie gazde pentru Junii Sibiului, alături de soliștii Alina Bîcă, Viorica Telcean, Traian Stoiță, Camelia Cosma Stoiță și Radu Goța.

Festivalul a fost precedat, miercuri, 21 iunie, de o întâlnire a locuitorilor de aici cu primarul Sibiului, Astrid Fodor, în care s-a vorbit despre recentele lucrări de reabilitare din zonă și de problemele comunității.

Vecinătatea a funcționat ca o instituție în comunitatea săsească, bazată pe ajutor reciproc, pentru binele fiecăruia în parte și al tuturor.

Alte detalii privind festivalul citiți pe mesageruldesibiu.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.