Administrație

Primarul Mircea Hava anunță că Alba Iulia a primit 32 milioane de lei prin PNDL 2

Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, a anunțat pe contul său de Facebook că municipiul pe care îl conduce a primit aproximativ 32 de milioane de lei prin Programul Național de Dezvoltare Locală etapa a doua (2).

„Foarte rar se întâmplă să putem spune Alba Iulia «a primit», pentru că, de cele mai multe ori, Alba Iulia nu cere, ci face să se întâmple prin muncă”, își începe postarea primarul Hava, adăugând că, „de data asta, vă dau o veste bună absolut natural, între oficial și jovial. În urma proiectelor depuse pentru evaluare Alba Iulia a primit de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, aproximativ 32 de milioane de lei. Puteți observa în tabel care sunt obiectivele și unde vor merge acești bani. Că sunt mulți, că sunt puțini, nu mai contează și nici nu dezbatem la stadiu’ de palavre.”

Primarul susține că municipiul merită să primească acești bani, care vor permite administrației locale să continue efortul de modernizare a altor străzi din municipiu.

„Că Alba Iulia merita acești bani, e foarte clar! Deci, fără a fi stridenți, doar corecți, apreciem justețea si normalitatea acestui moment. În plus, le mulțumesc proiectanților, colegilor din primărie, tuturor celor implicați în acest demers din minister pentru acest supliment de dezvoltare. Ca un exemplu aplicat: banii pe care i-am fi folosit pentru Oarda (continuarea lucrărilor pe Birunței etc.) vor putea fi folosiți acum pentru alte străzi din oraș. Vom continua să fim oriunde există o sursă de finanțare, bani pentru dezvoltare!”, își încheie Mircea Hava postarea de pe rețeau de socializare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.