Social

Mădălin Miki Lupu, suspectul în asasinatul din Partoș, a fost reţinut de procurori

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a fost reţinut vineri de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru omor calificat, tentativă de omor calificat şi tâlhărie calificată, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alb.

Potrivit acestuia, procurorii au dispus vineri punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva lui Mădălin Miki Lupu, în vârstă de 24 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, tentativă de omor calificat şi tâlhărie calificată.

Procurorii au reţinut faptul că, la data de 14 iulie, în jurul orelor 10,00, Mădălin Miki Lupu, aflându-se pe raza municipiului Alba Iulia, în scopul de a sustrage bani şi bunuri, ar fi pătruns fără drept în curtea şi în casa locuinţei victimei D. C. – în vârstă de 80 de ani – şi a fiului acesteia, persoana vătămată D. C. O. – în vârstă de 53 de ani – locuinţă situată în municipiul Alba – Iulia, judeţul Alba, ocazie cu care le-ar fi aplicat acestora mai multe lovituri cu o piatră de decor de grădină, de dimensiuni mari şi cu picioarele, în zona capului şi a pieptului, sustrăgând din casa locuinţei acestora suma de aproximativ 4.300 lei, precum şi obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte, cauzându-le leziuni grave care au condus la decesul victimei D. C. şi la internarea medicală de urgenţă a persoanei vătămate D. C. O.

În cursul zilei de vineri, urmează a se sesiza judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.


Citește și:

  • Poliția are un suspect în cazul uciderii femeii de 80 de ani din Alba Iulia
  • Femeie de 80 de ani, găsită moartă în casă în Alba Iulia. Fiul ei, internat în spital cu răni grave
  • Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.