Social

Doi mureșeni s-au specializat în bruierea închizătorilor și devalizarea mașinilor de marfă. Au fost prinși în Aiud

Doi bărbați din județul Mureș au fost prinși de către polițiștii din Aiud după ce au furat peste cinci mii de lei dintr-o autoutilitară de marfă, anunță Inspectoratul de Poliție al Județului Alba.

Cei doi bărbați, în vrstă de 42 și de 48 de ani, domiciliați în comuna Sîncraiu de Mureş, respectiv în comuna Suseni, judeţul Mureş, care sunt cercetaţi pentru că au sustras, la data de 12 iulie a.c., suma de 5.419 lei, dintr-o mașină de distribuţie marfă, parcată în municipiului Aiud.

Poliţiştii din Aiud au fost sprijini de polițiști din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale, iar la data de 26 iulie a.c., s-a reuşit reţinerea acestora, pe raza municipiului Piatra Neamţ, după ce au comis un furt dintr-un autovehicul de distribuţie marfă, pe raza municipiului Bacău, din care au sustras suma de 1.500 de lei. De asemenea, poliţiştii au efectuat patru percheziţii domiciliare, toate în judeţul Mureş.

Polițiștii spun că, după primele informații, pentru comiterea infracțiunilor, cei doi foloseau autoturisme închiriate precum şi dispozitive pentru bruierea dispozitivelor de închidere electrică a autovehiculelor.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuți, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud şi instanției de judecată. Pe numele lor, Judecătoria Aiud a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.