Social

Cea de-a cincea ediţie a Alba Iulia Music&Film Festival va cea mai complexă de până acum

Singurul festival de film din Alba Iulia revine în septembrie, după o pauză de doi ani, cu o nouă ediţie, despre care organizatorii susţin că va fi cea mai complexă de până acum, informează un comunicat de presă al organizatorilor.

Cea de-a cincea ediție a Alba Iulia Music & Film Festival va aduce, între 8 şi 10 septembrie, filme noi şi producţii de referinţă, proiecţii în aer liber şi în spaţii inedite, reprezentaţii şi dansuri stradale, activităţi speciale pentru copii.

„Singurul festival de film din Alba Iulia revine în 2017 cu o nouă ediţie, care se anunţă a fi cea mai complexă de până acum. Oferta de filme şi concerte cu care festivalul şi-a obişnuit publicul va fi completată anul acesta de invitaţi internaţionali, spectaculoase reprezentaţii stradale şi o mulţime de activităţi inedite”, se mai arată în comunicat.

Alba Iulia Music & Film Festival se va deschide vineri, 8 septembrie, cu un spectacol de teatru şi animaţie stradală al celebrei trupe Compagnie des Quidams, din Franţa. Figuri luminoase, de patru metri înălţime, puse în mişcare de animatori, vor lumina Piaţa Cetăţii şi se vor înlănţui într-o coregrafie unică.

Proiecţiile filmelor în aer liber vor avea loc în Piaţa Cetăţii, în Piaţa Vestică, dar şi într-o „sufragerie urbană” care va fi amenajată între zidurile fortificaţiei. În plus, pe traseul dintre Piaţa Cetăţii şi Piaţa Vestică vor avea loc zilnic spectacole de stradă.

Ca în fiecare an, organizatorii au gândit evenimentul în aşa fel încât să satisfacă gusturile şi preferinţele tuturor categoriilor de vârstă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.