Politică

Tăriceanu petrece la Mamaia pe acorduri de manele

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului şi al doilea om în stat, s-a distrat de minune la Mamaia alături de soţie şi de prieteni, pe acorduri de muzică lăutărească.

Nu, nu vă gândiţi că Florin Salam i-a cântat şefului ALDE celebra melodie ”Brazilianca” sau ”Saint Tropez”. Şi nici Adi Minune nu a fost prezent ca să cânte ”Of, viaţa mea!”. Atmosfera a fost întreţinută de Nelu Vlad şi formaţia Azur, iar muzica a fost pe placul preşedintelui Senatului.
Tăriceanu a dat o fugă la Mamaia ca să scape de cădura insuportabilă din Bucureşti, iar după ce s-a răcorit în apa mării, şi-a făcut apariţia la o terasă de lux împreună cu soţia şi cu mai mulţi prieteni, printre care şi Jean Tucanu, om de afaceri, membrul ALDE şi proprietar de avion şi elicopter. Al doilea om în stat nu a făcut cale întoarsă când a văzut că Nelu Vlad şi formaţia Azur cântă la respectiva terasă, ba din contră. S-a aşezat la masă şi, extrem de vesel, a început să discute cu Jean Tucanu. Iar în tot acest timp Nelu Vlad cânta celebrile hituri ”Se mărită Mona”, ”Domnişoară, domnişoară” sau ”Când apare soarele, ies la plajă fetele”. Şi Loredana Moise, soţia lui Tăriceanu, părea încântată de muzica lăutărească şi asculta hiturile Azur, mai ales atunci când soţul ei discuta ceva serios cu Jean Tucanu. sursa – cancan.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.