Administrație

Sediul ISU Alba a fost mansardat şi reabilitat. Investiţia totală a fost de 1,8 mil. lei

Sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Unirea” Alba se află în plin proces de mansardare şi reabilitare, demersul de extindere a clădirii fiind considerat absolut necesar în condiţiile în care în unele birouri sunt şi opt-zece salariaţi, iar o parte dintre angajaţi îşi desfăşoară activitatea la demisolul Palatului Administrativ, la circa doi-trei kilometri distanţă.

„În urma demersurilor noastre din ultimii trei ani, am reuşit ca anul acesta să demarăm investiţia de mansardare şi reabilitare tehnică a sediului inspectoratului, pentru a îmbunătăţi condiţiile de muncă pentru colegii mei”, a declarat, luni, pentru Agerpres, inspectorul şef, colonel Cornel Oprişa.

Oprișa a menţionat că în prezent Serviciul Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor şi Inspecţia de Prevenire, respectiv în jur de 20 de angajaţi, îşi desfăşoară activitatea la demisolul clădirii în care funcţionează Curtea de Apel Alba Iulia, Instituţia Prefectului şi Consiliul Judeţean Alba.

„Şi aici (la sediul principal – n.r.), sunt probleme. Sunt foarte mulţi într-un birou. Şi trei, şi opt, şi 10. Vrem astfel să eficientizăm activitatea”, a precizat colonel Cornel Oprişa.

Investiţia, care se ridică la 1,8 milioane de lei, bani alocaţi de Ministerul Afacerilor Interne, are o perioadă de implementare de 11 luni, dar se speră ca lucrările să fie finalizate până la sfârşitul acestui an, a mai spus şeful ISU „Unirea” Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.