Social

Doar cătușele l-au mai putut opri să urce, beat și fără permis, la volan

Un bărbat de 40 de ani din Bucerdea Grânoasă a fost reţinut de poliţiştii din Blaj pentru infracțiuni rutiere și va fi cercetat în stare de arest preventiv, informează Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Polițiștii spun că bărbatul a fost depistat de poliţiştii rutieri din Blaj, în seara zilei de 29 august, în timp ce conducea un autoturism prin comuna Bucerdea Grânoasă, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a avea un permis de conducere.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul mai este cercetat într-un dosar penal, deschis în luna aprilie 2017, după ce a fost depistat conducând sub influenţa alcoolului şi fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul este cercetat pentru mai multe infracţiuni la regimul rutier, a fost prezentat în faţa magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

În baza propunerilor formulate de organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, fiind sesizată instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Blaj a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.