Social

Zeci de turişti blocaţi în urma furtunii în zona gheţarului de la Scărişoara

Zeci de turişti sunt blocaţi în zona gheţarului de la Scărişoara, în Munţii Apuseni, drumul de acces fiind blocat în urma furtunii care a doborât mai mulţi copaci, informează reprezentanţii ISU Alba, citați de Agerpres.

Totodată, traficul pe două drumuri naţionale din Alba, din zona Munţilor Apuseni, este blocat duminică seara din cauza copacilor căzuţi pe carosabil, iar circulaţia rutieră este îngreunată pe altele din acelaşi motiv, vântul puternic avariind şi acoperişurile mai multor blocuri din Alba Iulia.

Potrivit Poliţiei, pe DN1R, între Horea şi Albac, şi DN 75, între Gîrda şi Arieşeni, traficul rutier este blocat din cauza copacilor căzuţi pe carosabil.

Totodată, potrivit ISU Alba, circulaţia este îngreunată şi pe alte drumuri, din cauza a aproape 50 de copaci căzuţi pe carosabil.

Furtuna a afectat şi cel puţin opt acoperişuri de bloc în Alba Iulia. În cădere, acestea au avariat mai multe autoturisme, din fericire nefiind înregistrate victime, au mai precizat reprezentanţii ISU Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.