Social

Tânără din Alba Iulia, reținută de polițiști pentru furturi de poșete

Foto arhivă
Fotografie de arhivă
Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut o tânără din localitate, bănuită că ar fi comis două furturi de poşete, informează Inspectoratul de Poliție Alba.

Tânăra, în vârstă de 30 de ani, domiciliată în municipiul Alba Iulia, ar fi profitat de neatenţia păgubitelor şi ar fi sustras bani şi documente, cauzându-le victimele un prejudiciu de peste 1.000 de lei.

Marți, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat-o ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă pentru care poliţiştii au fost sesizaţi în accesași zi.

Se pare că, în seara zilei de luni, tânăra ar fi intrat în holul unei pensiuni din Alba Iulia şi, de la recepţie, ar fi sustras o poşetă în care erau acte precum şi suma de 200 de lei. Poliţiştii au stabilit că femeia este bănuită şi de comiterea unui furt sesizat poliţiei la data de 16 septembrie.

Se pare că, în acea zi, tânăra ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale de pe Calea Moţilor din Alba Iulia şi ar fi sustras, dintr-o poşetă lăsată nesupravegheată, un portmoneu în care era suma de 800 de lei şi documente de identitate.

Poliţiştii au decis să o rețină pe tânăra din Alba Iulia pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de miercuri să o prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.