Administrație

Imagini incredibile dintr-o girație din Aiud. Cum se blochează circulația și se fentează „sensul”

Foto – captiră video
O consilieră locală din orașul Aiud a publicat pe contul său de Facebook o înregistrare video dintr-un sens giratoriu din oraș blocat de automobile.

În imaginile video se vede circulația blocată, mașini în trafic în dreptul unui sens giratoriu. La un moment dat urmează o imaginea incredibilă, în care câțiva șoferi nu mai au răbdare să parcurgă girația în mod normal, în sens trigonometric și intră în sensul giratoriu în sens orar!

„In municipiul Aiud, județul Alba, în jurul unui giratoriu care arata ca un mormânt uitat de apartinatori, pietonii sunt redirecționați, masinile claxonează ca-s blocate, proprietarii magazinelor rămași «fără vad» sunt nemulțumiți ca, clienții își pierd interesul pentru magazinele lor…într-un cuvant…ați votat un executiv din fostul PDL pe care îl înjură toată lumea?”, se întreabă Ionela Mariana Danciu, consilier local.

Multumesc drag aiudean pentru incredere! In municipiul Aiud, județul Alba, în jurul unui giratoriu care arata ca un mormânt uitat de apartinatori, pietonii sunt redirecționați, masinile claxonează ca-s blocate, proprietarii magazinelor rămași "fără vad" sunt nemulțumiți ca, clienții își pierd interesul pentru magazinele lor…într-un cuvant…ați votat un executiv din fostul PDL pe care îl înjură toată lumea? Cu drag, consilier local independent care postează adevărul, Danciu Ionela Mariana

Posted by Ionela Danciu on miércoles, 27 de septiembre de 2017

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.