Mozaic

Covorul roșu, retras de la premiera mondială a filmului „Blade Runner 2049”, în urma atacului de la Las Vegas

Covorul roșu a fost retras de la premiera mondială a filmului „Blade Runner 2049”, în urma celui mai sângeros atac din istoria modernă a SUA, în cadrul căruia un bărbat înarmat a ucis 59 de persoane în Las Vegas, informează Reuters.

Premiera filmului, din a cărui distribuție fac parte Harrison Ford și Ryan Gosling, va avea loc marți seara la Hollywood, însă proiecția nu va beneficia de prezența covorului roșu, locul emblematic în care starurile discută de obicei cu reporterii și pozează pentru fotografi.

„În lumina evenimentelor tragice de aseară (duminică seara – n.red.), Warner Bros. Pictures, Sony Pictures și Alcon Entertainment anulează covorul roșu pentru proiecția de mâine a «Blade Runner 2049»”, a indicat luni Warner Bros. într-o declarație.

De asemenea, organizatorii au retras covorul roșu de la premiera peliculei „Marshall” la Los Angeles, în timp ce emisiunea „Dancing with Stars” difuzată de postul de televiziune ABC a început cu un moment de tăcere.

Revista Variety a raportat, de asemenea, că show-urile de luni seara din Las Vegas ale Cirque du Soleil și Blue Man Group au fost anulate.

Atacul de duminică a transformat locul unde se desfășura timp de trei zile un festival de muzică în aer liber în scena unui masacru, în care 59 de persoane și-au pierdut viața și peste 500 au fost rănite.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.