Administrație

Sebeș: Trei zile cu evenimente dedicate vârstnicilor

Marți seara, Primăria Municipiului Sebeş a premiat 47 de cupluri care aniversează nunta de aur în cursul acestui an, informează un comunicat al municipalității.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Centrul Cultural „Lucian Blaga”, s-a numit simbolic „O crizantemă pentru vârsta a treia”, iar nota dominantă a fost eleganţa şi preţuirea pentru valorile familiei, mai spun reprezentanții Primăriei.

Eevenimentul vine să încheie un șir de evenimente dedicat acestei vârste. Duminică, 1 octombrie, au fost sărbătorite persoanele care frecventează Centrul de Zi pentru Vârstnici, împreună cu Serviciul Public de Asistenţă Socială, coordonatorul centrului. La recepţia oferită au participat circa 270 de persoane vârstnice.

Luni, 2 octombrie, primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, alături de viceprimarul Adrian Bogdan, au participat la sediul Căminului pentru Persoane Vârstnice Sebeş, la programul pregătit de administratorii căminului, în parteneriat cu Primăria, pentru beneficiarii acestui aşezământ.

Conform unei rezoluţii a Organizaţiei Naţiunilor Unite, din anul 1991, în data de 1 octombrie se sărbătoreşte, în lumea întreagă, Ziua Persoanelor Vârstnice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.