Social

Harghitean reținut pentru furturi din locuință, în Brăzești

Poliţiştii din Baia de Arieş au identificat doi bărbaţi din judeţul Harghita ca persoane bănuite de comiterea, în cursul lunii septembrie a.c., a două furturi din locuinţe de pe raza localităţii Brăzeşti, unul dintre aceltia fiind reţinut, informează Inspectoratulde Poliție Alba.

Vineri, 6 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş, în colaborare cu poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gheorgheni, judeţul Harghita, l-au identificat şi reţinut pe un bărbat de 33 de ani, din Gheorgheni, care este bănuit de comiterea a două infracţiuni de furt din locuinţă.

Se pare că, în zilele de 19 şi 20 septembrie, bărbatul, împreună cu un alt bărbat, de 40 de ani, din Gheorgheni, care în prezent se sustrage cercetărilor, ar fi pătruns, fără drept, în locuința a doi cetăţeni din localitatea Brăzeşti şi ar fi sustras, în total, suma de 2.500 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor doi bănuiţi, poliţiştii din Baia de Arieş au efectuat trei percheziţii domiciliare, în județul Harghita, ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri susceptibile a proveni din activităţi infracționale.

Bărbatul de 30 de ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de Pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii continuă cercetările pentru depistarea celuilalt participant la comiterea infracţiunilor de furt şi pentru recuperarea prejudiciului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.