Administrație

GAL Asociaţia Ţara Secaşelor Alba-Sibiu anunță public lansarea sesiunii de cerere de proiecte Leader

APEL DE SELECȚIE PROIECTE

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA ŢARA SECAŞELOR ALBA-SIBIU anunță public lansarea sesiunii de cerere de proiecte LEADER:

Număr de referință al sesiunii cererii de proiecte: M19.2-M3/6A-01/13.10.2017- 15.11.2017
Data lansării apelului: 13 OCTOMBRIE 2017
Măsura de finanțare deschisa: MĂSURA M3/6A – „Dezvoltarea activităților non-agricole în microregiunea Ţara Secașelor”
Beneficiari Eligibili:
• Fermieri sau membrii unei gospodarii agricole, care își diversifică activitatea prin înființarea unei activități non-agricole în spațiul rural pentru prima dată. (start-ups)
• Micro-întreprinderi și întreprinderi mici existente din spațiul rural, care își propun activități non-agricole, pe care pe care nu le-au mai efectuat până la data aplicării pentru sprijin; (start-ups)
• Micro-întreprinderi și întreprinderi mici noi, înființate în anul depunerii aplicației de finanțare sau cu o vechime de maxim 3 ani fiscali, care nu au desfășurat activități până în momentul depunerii acesteia (start-ups)
• Micro-întreprinderi și întreprinderi non-agricole mici existente și nou înființate din spațiul rural;
• Fermieri sau membrii unor gospodării agricole care își diversifică activitatea de bază agricolă prin dezvoltarea unei activități non-agricole în zona rurală în cadrul întreprinderii deja existente încadrabile în categoria microîntreprinderi și întreprinderi mici, cu excepția persoanelor fizice neautorizate.
• Intreprinderi sociale
• Cooperative
Fondul nerambursabil total disponibil: 381 775 Euro.
Suma maximă nerambursabilă/proiect: 28.000 de euro/proiect pentru proiectele de servicii; 38.000 de euro/proiect în cazul activităților de producție, servicii medicale, sanitar-veterinare, agroturism și de agrement; 38.000 Euro/proiect pentru proiectele de modernizare/dezvoltare întreprinderi mici sau micro-întreprinderi non-agricole.
Intensitatatea sprijinului va fi de 90% pentru cheltuielile eligibile din proiect.
Data limită pentru depunerea proiectelor: 15 NOIEMBRIE 2017
Depunerea proiectelor se poate face in perioada : 13 octombrie – 15 noiembrie 2017, în fiecare zi lucrătoare, între orele 9.00 – 16.00, la Sediul GAL Țara Secașelor Alba-Sibiu, comuna Ciugud, nr.141, judetul Alba.
Date de contact: Pop Dan Doru – Manager, Arsu Marius – responsabil tehnic, tel. 0258841205, interior 1016, email: asociatiatarasecaselor@yahoo.com
Pentru mai multe informații, vă invităm să consultați variantele detaliate ale apelurilor, disponibile în format electronic sau tipărit, la sediul GAL sau pe site-ul asociației. Informaţii detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului, disponibil pe site-ul www.tarasecaselor.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.